София
02 4373304
Пловдив
032 26 04 61

ШОПИНГ ЕКСКУРЗИЯ В ОДРИН Всяка Събота от София и Пловдив

Оферта номер: Е279
Вид транспорт: автобус автобус
1 ден
Еднодневна екскурзия до Одрин за шопинг и разглеждане на забележителности. За всички, които искат да разнообразят уикендите си.
София- Пловдив - Одрин - Пловдив- София
Цена от: 40.00 лв.
Дата Цена Резервирай
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
  • Полезно
ШОПИНГ В ОДРИН Всяка Събота
 от Пловдив 

40 лева от Пловдив
 
Отпътуване от Пловдив в 02:00 ч. Пътуване по маршрут Пловдив - Капитан Андреево/Капъкуле.
Пристигане в Одрин. Посещение на Борсата, Mall Erasta 2.00ч престой, Margi Autlet 1.30ч и Синия Пазар. Свободно време по интереси спрямо индивидуалните предпочитания на всеки турист. Отпътуване от Одрин обратно за България. Пристигане в Пловдив.

 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
Пълно плащане на сумата при записване в брой в офис на фирмата или по банков път.

 

 
• Транспорт с автобус от Пловдив 40 лева на човек
• Водач от агенцията по време на пътуването
• Посещение на Шопинг обектите описани в програмата
• Медицинска застраховка за лица до 65 ненавършени години.
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 80 ненавършени години - 2лв
• Входните такси на посещаваните обекти


 
МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
40 човека
 
СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ ПРИ НЕДОСТИГ НА МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ:
7 дни преди датата на отпътуване.
 
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Валиден задграничен паспорт или лична карта. За деца под 18 год., пътуващи с един родител или без родители – НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ, че родителите са съгласни детето да пътува извън БЪЛГАРИЯ- оригинал + копие.
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

Пълно плащане на сумата при записване.
Потребителят декларира, че му е представен сертификат за сключена от Туроператора застраховка по чл.97 от ЗТ, „Дженерали Застраховане“ АД гр. София бул. „Княз Дондуков“ No 68, с номер 1329210051000003/2022г. с валидност от 00:00ч. на от 06.05.2022г. до 24:00ч. на 05.05.2023г.
Предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 2.8% и 5% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване. Застраховката се заявява в деня на сключване на договора за организирано пътуване.
.
 
Лица над 80г. не се застраховат. Лица с удостоверена от ТЕЛК 50 % нетрудоспособност имат завишение на застраховката в размер на 3 лв. Тъй като това е информация, която ние няма как да знаем – при несъобщаване от тяхна страна направената им застраховка няма да бъде валидна!
 
ЗАБЕЛЕЖКА:
Туроператорът си запазва право на промени в реда на изпълнение на програмата! Цените на допълнителните мероприятия и музеите са ориентировъчни и агенцията не носи отговорност при промяната им.
Туроператорът си запазва правото за промяна на цената на екскурзията до 5 дни преди датата на отпътуване, в случай на повишаване на горивото, независимо кога са направени резервациите!
Местата в автобуса се заемат по реда на записването. 
 



Вижте също


Категории оферти
Почивки
Екскурзии
Хотели
Календар
Абонирай се за най-новите оферти на Анатравел
„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването на нашите услуги Вие приемате употребата на „бисквитките“ от наша страна. Научете повече
Разбрах